LEJKA gør det sikkert og gratis at udleje

Claus - udlejer

Med LEJKA bliver det lejende let

Smarte værktøjer til den travle udlejer

Vores mission er at spare dig for tid og bekymringer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: at være en god udlejer.

Vi tilbyder praktiske værktøjer, så du altid kan logge ind og få et overblik over lejekontrakt, huslejebetalinger, dokumenter, billeder og meget andet - uanset hvor du befinder dig.

Opret gratis konto

Det siger udlejerne om LEJKA

Avatar image
Sofie

Udlejer

Jeg var skeptisk, da min veninde ville have depositummet beskyttet af LEJKA. Men nu kan jeg godt se, at det giver mening. Vi er sikre på, at alt håndteres korrekt, når hun flytter. Og bliver vi uenige om noget, kan vi få gratis hjælp af deres eksperter. Så undgår vi at blive uvenner.

Avatar image
Claus

Udlejer

Vi har desværre haft problemer med depositummet flere gange. En af sagerne endte faktisk i huslejenævnet, og det tog halvandet år og kostede mange søvnløse nætter. Nu ved vi, at vi kan få juridisk hjælp af LEJKA, og de afgør sagen hurtigt, upartisk og endda helt gratis.

Avatar image
Emil

Udlejer

For et par år siden begyndte jeg at udleje tre værelser. Jeg elsker at tale med folk og give dem en god oplevelse. Men nu hvor jeg har fået et par lejemål mere, er papirarbejdet begyndt at hobe sig op! Takket være LEJKA har jeg igen fået tid til at fokusere på det, der er vigtigt.

Avatar image
Lene

Udlejer

Selv om jeg har udlejet værelser i flere år, kan jeg stadig blive forvirret over alle reglerne. Og så tager det virkelig lang tid at lave kontrakter, indflytningsrapporter, holde styr på datoer, betalinger osv. Med LEJKA kan jeg bare logge ind og se det hele ét sted - det er utrolig smart.

LEJKAs værktøjer

LEJKA tilbyder relevante værktøjer til dig som udlejer. På LEJKA.dk får du blandt andet en oversigt over dine lejeforhold, herunder:

-Lejekontrakt.

-Huslejebetalinger.

-Juridisk rådgivning.

-Digital indflytningsrapport.

-Baggrundstjek af lejer.

-Mægling og konfliktløsning.

-Hjælp til at finde lejere til din bolig.

-Hjælp til indberetning af bundfradag.

-Kundeservice alle ugens dage fra 09-22.

Hør om nogle af mulighederne i videoen.

Værktøjer Video Jan

Overlad trygt det praktiske til os

Gratis opbevaring af dokumenter og billeder

Når I administrerer jeres lejeforhold hos os, kan I nemt og sikkert opbevare dokumenter og billeder. I kan også uploade og gemme lejekontrakt og andre vigtige dokumenter online.

Opret en gratis profil og bed din lejer om at gøre det samme, så I kan komme i gang med at bruge de smarte værktøjer.

 

Opret gratis konto
Frederik 1 (Right) Shadow

Vi er vilde med vores brugere!