LEJKA gør det sikkert og gratis at udleje

Claus - udlejer

Med LEJKA bliver det lejende let

Smarte værktøjer til den travle udlejer

Vores mission er at spare dig for tid og bekymringer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: at være en god udlejer.

Vi tilbyder praktiske værktøjer, så du altid kan logge ind og få et overblik over lejekontrakt, huslejebetalinger, dokumenter, billeder og meget andet - uanset hvor du befinder dig.

Vi kan også altid hjælpe dig med at besvare spørgsmål om udlejning. Både før, under og efter din lejeaftale. 

Opret gratis konto

Det siger udlejerne om LEJKA

Avatar image
Sofie

Udlejer

Jeg var skeptisk, da min veninde ville have depositummet beskyttet af LEJKA. Men nu kan jeg godt se, at det giver mening. Vi er sikre på, at alt håndteres korrekt, når hun flytter. Og bliver vi uenige om noget, kan vi få gratis hjælp af deres eksperter. Så undgår vi at blive uvenner.

Avatar image
Claus

Udlejer

Vi har desværre haft problemer med depositummet flere gange. En af sagerne endte faktisk i huslejenævnet, og det tog halvandet år og kostede mange søvnløse nætter. Nu ved vi, at vi kan få juridisk hjælp af LEJKA, og de afgør sagen hurtigt, upartisk og endda helt gratis.

Avatar image
Emil

Udlejer

For et par år siden begyndte jeg at udleje tre værelser. Jeg elsker at tale med folk og give dem en god oplevelse. Men nu hvor jeg har fået et par lejemål mere, er papirarbejdet begyndt at hobe sig op! Takket være LEJKA har jeg igen fået tid til at fokusere på det, der er vigtigt.

Avatar image
Lene

Udlejer

Selv om jeg har udlejet værelser i flere år, kan jeg stadig blive forvirret over alle reglerne. Og så tager det virkelig lang tid at lave kontrakter, indflytningsrapporter, holde styr på datoer, betalinger osv. Med LEJKA kan jeg bare logge ind og se det hele ét sted - det er utrolig smart.

LEJKAs værktøjer

LEJKA tilbyder relevante værktøjer til dig som udlejer. På lejka.dk får du blandt andet adgang til værktøjerne:

  • Digital lejekontrakt
  • Huslejebetalinger
  • Højere bundfradrag
  • Juridisk rådgivning
  • Digital indflytningsrapport
  • Baggrundstjek af lejer
  • Mægling og konfliktløsning
  • Hjælp til at finde lejere til din bolig
  • Kundeservice alle ugens dage fra 09-19

Hør om nogle af mulighederne i videoen.

Jan (Left) Shadow
Skærmbillede 2022 03 31 145443

Højere bundfradrag

Vil du opnå et højere bundfradrag? Så skal du bruge LEJKA!

Vi kan hæve dit bundfradrag med 18.400 kroner - helt gratis. Alt du skal gøre, er at lade LEJKA indberette dine huslejeindtægter til Skattestyrelsen som tredjepart. 

Man undgår ikke at blive beskattet når man udlejer et værelse eller udlejer en bolig. Men hvis man lader LEJKA indberette huslejen til Skattestyrelsen, kan man blive beskattet mindre.

Se videoen for at høre Michala fortælle om bundfradrag og hvordan du får et højere bundfradrag her!

HØJERE BUNDFRADRAG

Vi gennemgår din lejekontrakt!

Hos LEJKA er vi stolte af, at mere end 5.000 har udfyldt og underskrevet en gratis lejekontrakt. Vi oplever udlejere og lejere finder vores løsning lejende let, uanset om de bruger vores lejekontrakt som en ubegrænset lejekontrakt, en tidsbegrænset lejekontrakt eller en fremlejekontrakt. 

Det har aldrig været nemmere at forene udlejere og lejere, nemt, sikkert og digitalt. Det ved vi, at I sætter pris på. Vores gratis lejekontrakt er vores mest populære værktøj, og det forstår vi godt! Det er også derfor vi går så meget op i at give jer mere end bare en lejekontrakt skabelon. I stedet giver vi jer råd og vejledning fra advokater og juridiske eksperter hele vejen igennem - grundigt, sikkert og helt gratis.

Tryk på videoen og hør mere fra Jacob!

OPRET KONTO
Thumbnail Gglk

Overlad trygt det praktiske til os

Gratis opbevaring af dokumenter og billeder

Når I administrerer jeres lejeaftale hos os, kan I nemt og sikkert opbevare dokumenter og billeder. I kan også uploade og gemme lejekontrakt, indflytningsrapport og andre vigtige dokumenter. Find det hele under Mit LEJKA.

Opret en gratis profil og bed din lejer om at gøre det samme, så I kan komme i gang med at bruge de smarte værktøjer.

Det er nemt, sikkert og 100% gratis!

 

Opret gratis konto
Frederik 1 (Right) Shadow
Kompliceret 3

Slip for at sætte dig ind i lejeloven

Administrering af lejemål kan være kompliceret og tidskrævende - Men sådan behøver det ikke at være.

LEJKA har helt styr på lejeloven. Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning til alle apekter af lejeaftalen. Så slipper du for at sætte dig ind i lejeloven, når du udlejer din bolig.

Derudover sørger vi for nem og brugervenlig administration, så du kan bruge din tid på noget du synes er spændende. 

Vi er vilde med vores brugere!

Anmeldelser fra Trustpilot