Vores vision

At fjerne ethvert problem i lejeforholdet!

Der skal ikke være problemer for hverken udlejer eller lejer. Vi sørger for, at du som udlejer får din leje og at du som lejer får et godt sted at bo. Så simpelt er det. Vi sørger for alt andet (men kun i forhold til lejeforholdet). 

 

LEJKA bygger bro mellem udlejer og lejer

Næsten 2,5 millioner danskere bor til leje, og antallet af lejeboliger er steget markant de senere år til 1,3 millioner. Der er derfor et stigende antal af udlejere og lejere.

Hvert år ender hundredevis af sager i Huslejenævnet eller Boligretten. Men sådan behøver det ikke at være ...

Vi vil revolutionere lejemarkedet i Danmark og introducere helt nye måder at tænke udlejning på - både hvad angår det løbende lejeforhold og hvordan lejeforholdet afsluttes.

Vores mål er at gøre boligleje nemt, sikkert og problemfrit. Det gavner ikke kun udlejere og lejere - men også samfundet. Med trygge og sikre lejeforhold, bliver boligmarkedet nemlig mere retfærdigt og problemfrit. Det skaber et mere trygt samfund.

Jan Og Mia (Right) Shadow
Sofie Og Mathilde 1 (Left) Shadow

Vores mission

En sikker, enkel og gratis totalløsning

Vores mission er at skabe en sikker, enkel og gratis totalløsning til udlejere og lejere. Vi har bygget en brugervenlig platform, hvor udlejere og lejere kan få hjælp til alt i deres lejeaftale. Som udlejer og lejer kan man blandt andet sikre fundamentet for sit lejeforhold, med digital lejekontrakt, indflytningsrapport og juridisk rådgivning. Vi har mange flere ydelser og værktøjer - og de kan alle sammen findes på lejka.dk som en sikker, enkel og gratis totalløsning.

Selvom vi gør alt for at sikre et problemfrit lejeforhold, kan der opstå uenigheder om depositum ved fraflytning. Derfor tilbyder vi også uvildig og gratis konfliktløsning. Med hjælp fra vores eksperter, undgår I at problemer i jeres lejeforhold udvikler sig til lange, dyre retssager i Huslejenævnet.

Bæredygtighed

LEJKA er en 100% CO2 neutral og digital arbejdsplads 

Ved at tilbyde vores brugere en digital lejekontrakt, en digital indflytningsrapport, en digital fraflytningsrapport og opbevaring af øvrige dokumenter, sparer vi dem og miljøet for tusindevis af dokumenter og stykker papir. Derudover tager vi ALTID cyklen gennem det skønne København.

Vi har  fokus på at skabe god karma for både brugere og medarbejdere. Hos LEJKA er der plads til alle mennesker, uanset køn, alder, religion, etnicitet og seksualitet. Vi ved hvor vigtigt det er at føle sig tryg, og det er netop det LEJKA har fokus på når vi bygger bro mellem udlejere og lejere.

 

Jan Frit Cykel (1) (5)