Ledige Stillinger3

Ledige stillinger

Vil du være en del af teamet bag LEJKA?

Vi leder hele tiden efter nye kræfter, som vil være en del af Danmarks mest ambitiøse platform for udlejere og lejere.

Her på siden kan du finde aktuelle jobopslag, og vi modtager også rigtig gerne uopfordrede ansøgninger. Så send os dit CV og et par linjer om dig selv - måske er du vores nye kollega!

Se kontaktdetaljer i de enkelte jobopslag nedenfor, eller send dit CV og din uopfordrede ansøgning til info@lejka.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aktuelle ledige stillinger

#

Skriveglad studentermedhjælper til juridisk arbejde

Besidder du en seriøs og høj arbejdsmoral, og har du lyst til at blive en del af fremtidens arbejdsplads inden for lejeforhold? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

#

Marketingpraktikant søges til digital platform

Ønsker du et lærerigt, projektorienteret forløb med mulighed for alt det ansvar, du kan bære? Har du en høj arbejdsmoral, villighed til at udvikle dig selv og er du klar til at levere? Så er du måske den nye marketingpraktikant, som vi byder velkommen i 2021.

#

Kreativ Praktikant søges til digital platform

Ønsker du et lærerigt, projektorienteret forløb med mulighed for alt det ansvar, du kan bære? Har du en høj arbejdsmoral, villighed til at udvikle dig selv og er du klar til at levere? Så er du måske den nye kreative praktikant, som vi byder velkommen i efteråret 2021.

#

Studiemedarbejder til frontend webudvikling

Ønsker du et lærerigt studiejob med fokus på frontend webudvikling? Vi er en digital startupvirksomhed, der søger en frontend-udvikler med fokus på særligt Angular.