Udlej din bolig

Vi kan finde den næste lejer til dig. LEJKA har et stork kartotek af gode og stabile lejere, som leder efter en bolig.

Skærmbillede 2023 06 21 131554

Find din næste lejer - hurtigt og nemt

Vi kan hjælpe dig med at finde din næste lejer. Og vi kan sikre, at det er en stabil og god lejer. Vi foretager nemlig et baggrundstjek af lejer, herunder tidligere udtalelse fra udlejere, lønsedler, NemID verificering mv. Du kan læse mere om vores baggrundstjek af lejer her.

Vi har et kartotek med lejere, som står og mangler en lejebolig. Det kan være et værelse, lejlighed eller hus.

Gennem flere år i branchen, har vi hjulpet mange mennesker med at leje deres bolig ud. Går du med overvejelser om at leje din bolig ud, har vi den forventede erfaring, professionalisme og netværk der gør, at din bolig er i sikre hænder hos os. Med solid viden og erfaring med service, jura, flyttesyn og administration af boliger kan vi håndtere hele processen.

Vi har et stort netværk af potentielle lejere til alle typer boliger og vores erfaring sikrer dig de bedste forudsætninger for et godt forløb.

Vores netværk består primært af virksomheder, ambassader og organisationer som skal bruge lejeboliger i kortere eller længere perioder. Kontakt os info@lejka.dk for nærmere information om priser og mulighed for disse ydelser. 

 

Dyre eller større lejemål

Der findes lejere til alt. Det gælder blot om at finde det rette match. Derfor er alle boligtyper interessante for os og vi kan løfte opgaven uanset, om det er stort eller småt, billigt eller dyrt.

Vi samarbejder med en lang række danske selskaber og internationale virksomheder. I tillæg hertil tilbyder vi en række services som administrationsaftaler, ind- og fraflytningssyn og rapporter, kommunikation med lejer og meget mere. Kontakt os info@lejka.dk for nærmere information om priser og mulighed for disse ydelser. 

Vi hjælper både private og ejendomsbesiddere med enten dele af eller hele processen omkring udlejningen og er meget opsatte på at levere et godt produkt og en serviceoplevelse ud over det.

Vi har sammensat en udlejningsproces som hjælper udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.

Skriv til info@lejka.dk allerede i dag, og så sætter vi processen i gang. 

Vi har lejere i hele landet. De fleste lejere findes dog i storbyerne, herunder København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Vores lejeagentservice koster 15.500 kr. 

Du kan ringe på 70707466 for at høre nærmere. 

 

Vi er vilde med vores brugere!