Opret gratis digital indflytningsrapport

Udfyld på 15 minutter

Undgå Huslejenævnet

Dokumentér standen på lejemålet

Underskriv med NemID

 

Først skal du oprette en konto, og derefter kan du tilgå din indflytningsrapport.

Opret konto

 

Er du allerede bruger af LEJKA, skal du sikre dig, at du er logget ind via menuen øverst.

Menuikon Holdet Bag LEJKA
Unavngivet (1080 X 1110 Px) (1)

KLIK HER

Indflytningsrapport Screenshot

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en indflytningsrapport, og hvorfor er den vigtig?
En indflytningsrapport er et juridisk bindende dokument mellem udlejer og lejer, der dokumenterer standen på lejemålet ved indflytning. Det er vigtigt at lave en indflytningsrapport, så begge parter er enige om boligens stand ved indflytning og har dokumentation på dette. En indflytningsrapport gør det nemlig nemmere at fordele depositummet når lejeforholdet en dag slutter. Dokumentet skaber tryghed og sikkerhed for både udlejer og lejer, og derved minimeres risikoen for misforståelser og konflikter. LEJKA gør processen nem og sikker ved at tilbyde udfyldelse og senere underskrivelse digitalt.

Læs mere i vores artikel om indflytningssyn og indflytningsrapport her.

Hvordan udfylder jeg en indflytningsrapport hos LEJKA?
Når du laver en indflytningsrapport med LEJKAs onlineformular, skal du blot følge vores anvisninger og udfylde felterne som forklaret i formularen. Det tager ca. 15 minutter at udfylde indflytningsrapporten. Med vores hjælp er det ligetil, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan se et eksempel på en udfyldt indflytningsrapport her.

Hvad er særligt vigtigt at være opmærksom på?
Det er vigtigt, at formularen bliver udfyldt grundigt fra start til slut. Hertil anbefales det at der tages billeder af lejemålet. Det er især vigtigt at dokumentere fejl og mangler som f.eks. ridser og mærker.  Ved underskivelse skal I være opmærksomme på, at lejers underskrift blot betyder at lejer har modtaget rapporten, men at lejer fortsat har 14 dage til at komme med indsigelser efter indflytning. Lejer skal derfor ikke være enig i indholdet for at underskrive til at starte med. Hvis lejer opdager mangler i lejemålet inden for 14 dage efter indflytning, skal disse dokumenteres og formidles skriftligt til udlejer via. f.eks. mail eller besked.

Hvad sker der, efter jeg har udfyldt indflytningsrapporten?
Når du har udfyldt indflytningsrapporten, sender du den til underskrivelse med NemID. Når både du og din lejer har underskrevet, vil rapporten være tilgængelig for jer begge på Mit LEJKA. Her har I også adgang til alle LEJKAs andre værktøjer, bl.a. lejekontrakt, deling af dokumenter og billeder, samt overblik over huslejebetalinger.

Kan det passe at LEJKA er gratis?
Ja, det kan det faktisk. LEJKAs tjenester og rådgivning er 100 procent gratis, så længe vi beskytter depositummet i lejeperioden. Vores forretningsmodel bygger på, at vi investerer en del af depositummet, og på den måde kan vi tilbyde vores platform gratis. Pengene er sikret af en bankgaranti, så I kan være sikre på at få hele beløbet tilbagebetalt, når lejeforholdet slutter.

Hvad er fordelene ved at bruge LEJKA?
Du sparer tid, penge og bekymringer ved at bruge LEJKA.  Vi hjælper med alle aspekter af lejeforholdet, og sikrer, at alt bliver håndteret korrekt. Udover at beskytte depositummet i lejeperioden, tilbyder vi onlineværktøjer, og træder til med gratis konfliktløsning.  Hvis der eksempelvis opstår uenighed om fordeling af depositum, træffer vi r en afgørelse på under 30 dage. Dette er betydeligt hurtigere endHuslejenævnet, som desuden kan koste mange tusinde kroner og søvnløse nætter.

OPRET KONTO

 

Har du allerede oprettet en konto, så log venligst ind og tilgå din indflytningsrapport gennem dit lejemål.

 

Det siger brugerne om LEJKA

Avatar image
Claus

Udlejer

Jeg har været udlejer i flere år, men jeg vænner mig aldrig til at lave lejekontrakter, indflytningsrapporter mv. Der er altid en detalje, man glemmer, eller en paragraf, der driller. Det er en kæmpe tidsrøver. Nu har jeg lavet min første kontrakt online hos LEJKA, og det bliver helt sikkert ikke den sidste!

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt, indflytningsrapport osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig :-)

Avatar image
Mathilde

Lejer

Noget af det mest bøvlede ved at leje er dokumenterne. Tidligere har jeg sendt dem frem og tilbage med min udlejer og skrevet under på papir. Det er bare så gammeldags! Da jeg fik min seneste lejekontrakt og indflytningsrapport til NemID-underskrift via LEJKA, tog det mindre end fem minutter.

Avatar image
Sofie

Udlejer

Da jeg hørte om LEJKAs digitale lejekontrakt og indflytningsrapport, tænkte jeg "det kan umuligt være gratis". Jeg har tidligere betalt flere hundrede kroner for den slags, så jeg fik mig en glædelig overraskelse. Især det med at kontrakterne underskrives med NemID giver en ekstra sikkerhed.

Vi er vilde med vores brugere!