image

Højere bundfradrag - helt gratis

Vi indberetter dine lejeindtægter til Skattestyrelsen

Du får det forhøjede bundfradrag på 29.900 kr.

Opret en gratis konto på 2 minutter

Beskyt depositum hos LEJKA

Gratis hjælp til juridiske spørgsmål

Gælder også for fremleje

OPRET GRATIS KONTO

 

Ring og hør nærmere på tlf. 70 70 74 66 eller klik her for at læse mere.

Vil du ringes op af en af vores advokater?

Indtast dine oplysninger nedenfor, og vi kontakter dig i det ønskede tidsrum.

Det siger brugerne om LEJKA

Avatar image
Claus

Udlejer

Jeg vidste ikke, at man kunne få et højere bundfradrag ved at lade nogen indberette lejeindtægten. Nu har jeg fået LEJKA til at gøre det, og jeg sparer mange penge i skat hvert år. Og fordi jeg i forvejen har beskyttet depositummet hos dem, er det oven i købet helt gratis.

Avatar image
Sofie

Udlejer

LEJKA svarede super hurtigt på min besked, og de forklarede mig helt nede på jorden, hvordan reglerne fungerer. Det tog mindre end 24 timer at få det hele på plads, og nu sørger de for at indberette indtægterne fra mit lejemål til skattevæsnet - og jeg får det høje bundfradrag :-)

Avatar image
Emil

Udlejer

Wow! Jeg har lige fået et ekstra skattefradrag på over 18.000 kr. uden at røre en finger. Og så får jeg endda gratis adgang til en masse smarte funktioner på LEJKA.dk - f.eks. digital lejekontrakt, som jeg tidligere har betalt hundredevis af kroner for. Det er bare en total win-win!

Avatar image
Lene

Udlejer

Vi lejer fire værelser ud, og jeg skal hilse og sige, at der er rigeligt at se til - både det praktiske og så alt papirarbejdet. Man bliver ikke millionær på at være en lille privat udlejer, så det ekstra bundfradrag falder på et tørt sted. LEJKA ordner det hele for os, og det fungerer rigtig godt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg ud af at lade LEJKA indberette mine indtægter?
Med virkning fra 2021 er det et lovkrav, at lejeindtægten indberettes af en tredjepart, hvis man vil opnå det høje bundfradrag på 29.900 kr. Hvis du selv indberetter, er fradraget på 11.700 kr. Du mister altså 18.200 kr. i fradrag, hvis du selv indberetter.

Hvilke boligtyper og udlejninger er omfattet?
Ved udlejning af værelser kan du få det høje bundfradrag, og udlejningen kan godt strække sig over en periode på over 12 måneder. For helårsboliger gælder reglerne kun, hvis udlejningen af lejligheden eller huset sker en del af indkomståret. Dvs. at udlejningen kun omfatter en kortere periode i indkomståret på under 12 måneder. Lejeperioden kan dog strække sig over to indkomstår, men den samlede udlejningsperiode skal være under 12 måneder, for at udlejningen kan være omfattet af reglerne.

Er det sikkert at lade LEJKA indberette indtægten for mig?
Ja, Skattestyrelsen har bekræftet, at LEJKA har bemyndigelse til at indberette i henhold til lejelovens §15 Q.

Klik her for at læse mere om reglerne for det højere bundfradrag

Hvad koster det at bruge LEJKA?
Alle LEJKAs tjenester og rådgivning, inkl. indberetning af lejeindtægter, er 100 procent gratis, når vi beskytter depositummet i lejeperioden. Vores forretningsmodel bygger på, at vi investerer en del af depositummet, og på den måde kan vi tilbyde vores platform gratis. Pengene er sikret af en bankgaranti, så beløbet altid står klar til udbetaling, når lejeforholdet slutter.

Hvad er fordelene ved at bruge LEJKA?
Fordelene ved at bruge LEJKA er mange. Vi hjælper med alle aspekter af lejeforholdet, og vi sikrer, at alt bliver håndteret korrekt. Vi tilbyder onlineværktøjer i form af huslejeregistrering, opbevaring af billeder, indflytningsrapport og meget andet. Vi træder også til med gratis konfliktløsning, hvis der opstår uenighed om depositummet. Vi træffer en afgørelse på under 30 dage - det er betydelig hurtigere end sager ved Huslejenævnet, som desuden kan koste mange tusinde kroner og søvnløse nætter. Du sparer altså både tid, penge og bekymringer ved at bruge LEJKA.

OPRET KONTO