Oscar 2 (Left) Shadow

Med LEJKA bliver det lejende let

Smarte værktøjer til den travle lejer

Vores mission er at spare dig for tid og bekymringer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: at nyde din nye bolig.

Vi tilbyder praktiske værktøjer, så du altid kan logge ind og få et overblik over din digitale lejekontrakt, indflytningsrapport, huslejebetalinger, dokumenter, billeder og meget andet.

Du kan få adgang til alle vores værktøjer direkte fra telefon, computer og tablet. På den måde kan du danne dig et overblik uanset hvor du er henne. Nemt og sikkert.

 

Opret gratis konto

Det siger lejerne om LEJKA

Avatar image
Sebastian

Lejer

Det er fedt at have styr på alt det praktiske ét sted. Nu ved jeg, hvor jeg kan finde min lejekontrakt og se, at min husleje bliver betalt til tiden. Min udlejer har beskyttet depositummet hos LEJKA, så vi kan spørge dem om, hvordan det er rigtigt at gøre med depositummet til sidst.

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig!

Avatar image
Frederik

Lejer

Som studerende var jeg heldig at finde et dejligt værelse i midten af København. Udlejeren er mega flink, men det var svært for os begge to af gennemskue det med lejekontrakt og depositum. Heldigvis nævnte en af mine kammerater LEJKA, og nu har vi fået styr på det hele.

Avatar image
Mathilde

Lejer

Jeg har blandede erfaringer med at forstå alt det juridiske i lejeforholdet. Det er ikke sjovt at spilde en masse tid og kræfter på sådan noget bøvl, når man også skal fokusere på sit arbejde. Nu kan jeg sove trygt om natten igen! LEJKA er super smart og giver ro i maven.

LEJKAs værktøjer

LEJKA tilbyder relevante værktøjer til dig som lejer. På lejka.dk får du blandt andet adgang til værktøjerne:

  • Digital lejekontrakt
  • Huslejebetalinger
  • Højere bundfradrag
  • Juridisk rådgivning
  • Digital indflytningsrapport
  • Baggrundstjek af udlejer
  • Mægling og konfliktløsning
  • Hjælp til at finde lejere til din bolig

Hør om nogle af mulighederne i videoen.

Peter Philip Zandbergen Jakobsen

Vi gennemgår din lejekontrakt!

Hos LEJKA er vi stolte af, at mere end 5.000 har udfyldt og underskrevet en lejekontrakt. Vi oplever udlejere og lejere finder vores løsning lejende let, uanset om de bruger vores lejekontrakt som en ubegrænset lejekontrakt, en tidsbegrænset lejekontrakt eller en fremlejekontrakt. 

Det har aldrig været nemmere at forene udlejere og lejere, nemt, sikkert og digitalt. Det ved vi, at I sætter pris på. Vores lejekontrakt er vores mest populære værktøj, og det forstår vi godt! Det er også derfor vi går så meget op i at give jer mere end bare en lejekontrakt skabelon. I stedet giver vi jer råd og vejledning fra advokater og juridiske eksperter hele vejen igennem - grundigt og sikkert.

Tryk på videoen og hør mere fra Jacob!

OPRET KONTO
Thumbnail Gglk
Frederik 1 (Right) Shadow

Overlad trygt det praktiske til os

Gratis opbevaring af dokumenter og billeder

Når I administrerer jeres lejeaftale hos os, kan I nemt og sikkert opbevare dokumenter og billeder. I kan også uploade og gemme lejekontrakt, indflytningsrapport og andre vigtige dokumenter. Find det hele under Mit LEJKA.

Opret en gratis profil og bed din lejer om at gøre det samme, så I kan komme i gang med at bruge de smarte værktøjer.

Det er nemt og sikkert!

 

Opret gratis konto

Slip for at sætte dig ind i lejeloven

Som lejer kan lejeloven være uoverskuelig

Vi tilbyder juridisk rådgivning, fordi vi ved at lejeloven kan være kompliceret! Vores juridiske eksperter har helt styr på paragrafferne, og kan give dig hjælp til lejekontrakt, hjælp til indflytningsrapport, hjælp til husleje og meget mere.

Så slipper du for at sætte dig ind i lejeloven i forbindelse med dit lejemål. Det er en fordel for både dig og din udlejer, at I får hjælp fra eksperter som sørger for at I undgår problemer i jeres lejeforhold. Så kan du være sikker som lejer.

Derudover sørger vi for nem og brugervenlig administration, så du altid kan følge med i dit lejeforhold.

Sofie Og Mathilde 1 Left Shadow
Claus - udlejer

LEJKA vs Airbnb

Hos Lejka henviser vi korttidsudlejning til Airbnb, da vi er en platform for langtidsudlejning. Airbnb har et meget højt gebyr, hvor de tager omkring 17 pct. af den månedlige leje. Vi gør det gratis, men det forudsætter at depositummet er på mindst 25.000 kr. og står hos os igennem Nordea i mindst 12 måneder (hvor vi så modtager rente fra Nordea. Nordeas betaling af rente til LEJKA gør, at det er gratis for dig). Hvis du vælger vores abonnementsløsning til 89 kr. om måneden, så er der også en bindingsperiode på 12 måneder.

Lad os tage et eksempel. Hvis du bruger Airbnb og din husleje er 10.000 kr. om måneden i 12 måneder, kommer du til at betale cirka 20.000 kr. i gebyr. Hos LEJKA kommer du til at betale 1.068 kr. i gebyr på 12 måneder. Og på den anden løsning er det 0 kr., hvis vi blot holder depositummet hos Nordea i 12 måneder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved at bruge LEJKA?
Der er mange fordele ved at være bruger af LEJKA. Vi hjælper med alle aspekter af lejeforholdet, lige fra indflytning til fraflytning. Desuden sørger vores juridiske eksperter for at alt bliver håndteret korrekt. Vi tilbyder gennemgang af lejekontrakten og onlineværktøjer i form af digital lejekontrakt, huslejeregistrering, opbevaring af billeder, indflytningsrapport og meget andet.

Hvad koster det at bruge LEJKA?
Mange af LEJKAs tjenester, værktøjer og rådgivningsmuligheder følger med, når vi beskytter lejers depositum og forudbetalte leje i lejeperioden. LEJKAs forretningsmodel bygger på, at vi får en rente/afkast fra vores bank for at banken holder depositummet. Det gør at vi kan tilbyde vores platform gratis. Det er dog nødvendigt, at depositummet holdes i minimum 12 måneder. Pengene du indbetaler, i form af depositum og forudbetalt leje, er sikret af en bankgaranti. Derfor er beløbet altid klar til udbetaling, når lejeforholdet slutter. Hvis du vil bruge vores service, således at du kan opnå det høje bundfradrag, skal du være opmærksom på at der som minimum skal deponeres 25.000 kr. hos LEJKA eller betales 89 kr. i abonnement. Der er en bindingsperiode på 12 måneder. 

Er det nødvendigt at lejekontrakten bliver gennemgået?
Ja. Vi ser ofte fejl i tidsbegrænsninger, som medfører, at tidsbegrænsningen ikke gælder. Ellers at man glemmer at indsætte gyldige lejestigninger eller opsigelser. Gør man det forkert, så kan de ikke anvendes. Det kan koste dyrt i sidste ende. 

OPRET KONTO