LEJKA gør det sikkert at være lejer

Oscar 2 (Left) Shadow

Med LEJKA bliver det lejende let

Smarte værktøjer til den travle lejer

Vores mission er at spare dig for tid og bekymringer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: at nyde din nye bolig.

Vi tilbyder praktiske værktøjer, så du altid kan logge ind og få et overblik over din digitale lejekontrakt, indflytningsrapport, huslejebetalinger, dokumenter, billeder og meget andet.

Du kan få adgang til alle vores værktøjer direkte fra telefon, computer og tablet. På den måde kan du danne dig et overblik uanset hvor du er henne. Nemt, sikkert og gratis.

 

Opret gratis konto

Det siger lejerne om LEJKA

Avatar image
Sebastian

Lejer

Det er fedt at have styr på alt det praktiske ét sted. Nu ved jeg, hvor jeg kan finde min lejekontrakt og se, at min husleje bliver betalt til tiden. Min udlejer har beskyttet depositummet hos LEJKA, så vi kan spørge dem om, hvordan det er rigtigt at gøre med depositummet til sidst.

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig!

Avatar image
Frederik

Lejer

Som studerende var jeg heldig at finde et dejligt værelse i midten af København. Udlejeren er mega flink, men det var svært for os begge to af gennemskue det med lejekontrakt og depositum. Heldigvis nævnte en af mine kammerater LEJKA, og nu har vi fået styr på det hele.

Avatar image
Mathilde

Lejer

Jeg har blandede erfaringer med at forstå alt det juridiske i lejeforholdet. Det er ikke sjovt at spilde en masse tid og kræfter på sådan noget bøvl, når man også skal fokusere på sit arbejde. Nu kan jeg sove trygt om natten igen! LEJKA er super smart og giver ro i maven.

LEJKAs værktøjer

LEJKA tilbyder relevante værktøjer til dig som lejer. På lejka.dk får du blandt andet adgang til værktøjerne:

  • Digital lejekontrakt
  • Huslejebetalinger
  • Højere bundfradrag
  • Juridisk rådgivning
  • Digital indflytningsrapport
  • Baggrundstjek af udlejer
  • Mægling og konfliktløsning
  • Hjælp til at finde lejere til din bolig
  • Kundeservice alle ugens dage fra 09-19

Hør om nogle af mulighederne i videoen.

Peter Philip Zandbergen Jakobsen

Vi gennemgår din lejekontrakt!

Hos LEJKA er vi stolte af, at mere end 5.000 har udfyldt og underskrevet en gratis lejekontrakt. Vi oplever udlejere og lejere finder vores løsning lejende let, uanset om de bruger vores lejekontrakt som en ubegrænset lejekontrakt, en tidsbegrænset lejekontrakt eller en fremlejekontrakt. 

Det har aldrig været nemmere at forene udlejere og lejere, nemt, sikkert og digitalt. Det ved vi, at I sætter pris på. Vores gratis lejekontrakt er vores mest populære værktøj, og det forstår vi godt! Det er også derfor vi går så meget op i at give jer mere end bare en lejekontrakt skabelon. I stedet giver vi jer råd og vejledning fra advokater og juridiske eksperter hele vejen igennem - grundigt, sikkert og helt gratis.

Tryk på videoen og hør mere fra Jacob!

OPRET KONTO
Thumbnail Gglk
Frederik 1 (Right) Shadow

Overlad trygt det praktiske til os

Gratis opbevaring af dokumenter og billeder

Når I administrerer jeres lejeaftale hos os, kan I nemt og sikkert opbevare dokumenter og billeder. I kan også uploade og gemme lejekontrakt, indflytningsrapport og andre vigtige dokumenter. Find det hele under Mit LEJKA.

Opret en gratis profil og bed din lejer om at gøre det samme, så I kan komme i gang med at bruge de smarte værktøjer.

Det er nemt, sikkert og 100% gratis!

 

Opret gratis konto

Slip for at sætte dig ind i lejeloven

Som lejer kan lejeloven være uoverskuelig

Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning, fordi vi ved at lejeloven kan være kompliceret! Vores jurdiske eksperter har helt styr på paragrafferne, og kan give dig hjælp til lejekontrakt, hjælp til indflytningsrapport, hjælp til husleje og meget mere.

Så slipper du for at sætte dig ind i lejeloven i forbindelse med dit lejemål. Det er en fordel for både dig og din udlejer, at I får hjælp fra eksperter som sørger for at I undgår problemer i jeres lejeforhold. Så kan du være sikker som lejer.

Derudover sørger vi for nem og brugervenlig administration, så du altid kan følge med i dit lejeforhold.

Boglæser

Vi er vilde med vores brugere!

Anmeldelser fra Trustpilot