LEJKA gør det sikkert at være lejer

Oscar 2 (Left) Shadow

Med LEJKA bliver det lejende let

Smarte værktøjer til den travle lejer

Vores mission er at spare dig for tid og bekymringer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: at nyde din nye bolig.

Vi tilbyder praktiske værktøjer, så du altid kan logge ind og få et overblik over lejekontrakt, huslejebetalinger, dokumenter, billeder og meget andet - uanset hvor du befinder dig.

Opret gratis konto

Det siger lejerne om LEJKA

Avatar image
Sebastian

Lejer

Det er fedt at have styr på alt det praktiske ét sted. Nu ved jeg, hvor jeg kan finde min lejekontrakt og se, at min husleje bliver betalt til tiden. Min udlejer har beskyttet depositummet hos LEJKA, så vi kan spørge dem om, hvordan det er rigtigt at gøre med depositummet til sidst.

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig!

Avatar image
Frederik

Lejer

Som studerende var jeg heldig at finde et dejligt værelse i midten af København. Udlejeren er mega flink, men det var svært for os begge to af gennemskue det med lejekontrakt og depositum. Heldigvis nævnte en af mine kammerater LEJKA, og nu har vi fået styr på det hele.

Avatar image
Mathilde

Lejer

Jeg har blandede erfaringer med at forstå alt det juridiske i lejeforholdet. Det er ikke sjovt at spilde en masse tid og kræfter på sådan noget bøvl, når man også skal fokusere på sit arbejde. Nu kan jeg sove trygt om natten igen! LEJKA er super smart og giver ro i maven.

LEJKAs værktøjer

LEJKA tilbyder relevante værktøjer til dig som lejer. På LEJKA.dk får du blandt andet en oversigt over dine lejeforhold, herunder

-Lejekontrakt.

-Beskytelse af depositum. 

-Huslejebetalinger.

-Juridisk rådgivning.

-Ind- og fraflytningrapporter.

-Baggrundstjek af udlejer.

-Mægling og konfliktløsning.

-Automatisk opsigelsesvarsel.

-Hjælp til at finde en bolig. 

Hør om nogle af mulighederne i videoen.

Værktøjer Video Peter

Overlad trygt det praktiske til os

Gratis opbevaring af dokumenter og billeder

Når I administrerer jeres lejeforhold hos os, kan I nemt og sikkert opbevare dokumenter og billeder. I kan også uploade og gemme lejekontrakt og andre vigtige dokumenter online.

Opret en gratis profil og få din udlejer til at gøre det samme, så I kan komme i gang med at bruge de smarte værktøjer.

Opret gratis konto
Frederik 1 (Right) Shadow

Vi er vilde med vores brugere!