Hvad er LEJKA?

LEJKA bygger bro mellem udlejer og lejer med en digital platform, der sørger for alt i lejeforholdet, blandt andet digital lejekontrakt, indflytningsrapport, fraflytningsrapport, huslejebetalinger, juridisk hjælp og meget mere.

Hvert år ender flere end 5.000 sager i Huslejenævnet, kun halvdelen af alle lejeforhold får lavet en indflytningsrapport, og 40 procent af lejeforhold oplever juridiske tvister. Derudover stjæler lejeadministration sikkert en god del af din fritid.

Med LEJKA kan du være sikker på at få styr på din lejeaftale. Vores juridiske eksperter og smarte, digitale værktøjer gør det nemt at være udlejer og lejer. Vi hjælper dig lige fra indflytning til fraflytning gennem tilstedeværende, professionel og hurtig service.

Vil du spare tid, penge og bekymringer, er LEJKA det oplagte valg for dig!

Thumbnail

Hvordan kan det være gratis?

Mange af LEJKAs ydelser er 100 procent gratis, når du beskytter depositummet hos os i lejeperioden.

Vi investerer en del af depositummet, og resten opbevares sikkert på en konto hos Nordea Bank. Hele depositummet er beskyttet af en garanti hos Nordea, så du kan være helt sikker på at få hele beløbet tilbage. Tilbagebetalingen kan ske når lejeforholdet slutter, eller så snart pengene ellers efterspørges. En garanti på beskyttelsen kan fremskaffes, hvis du blot kontakter os.

Når LEJKA beskytter depositum, kan vi skabe det økonomiske grundlag for at tilbyde en platform, som er gratis for dig. Til gengæld får du adgang til mange af vores ydelser og værktøjer, som eksempelvis digital lejekontrakt, indflytningsrapport, fraflytningsrapport, huslejeregistrering, juridisk rådgivning, baggrundscheck af udlejer og lejer, hjælp til at finde udlejer eller lejer.

Vi ønsker dog at depositum skal være på mindst 25.000 kr. Dette sikrer, at du undgår eventuelle gebyrer trukket fra dit indbetalte depositum når lejemålet afsluttes.
Vi forstår også, at lejeforhold kan variere. Vi har en minimumsperiode på 12 måneder. Hvis ikke dette kan imødekommes, vil der blive tillagt et samlet gebyr der svare til 89 kr om måned, for de resterende måneder.

Ønsker du som udlejer selv at sikre depositummet - Er vi her også for dig. Alternativt kan du for 89 kr. om måneden pr. lejemål, få fri adgang til alle vores services og værktøjer. Så kan vi sikre et konfliktfrit lejeforhold, og du kan fokusere på det, som er vigtigst for dig.

Hvordan er depositummet sikret?

Vi garanterer, at ingen brugere risikerer at miste deres penge.

Vi er klar over at LEJKAs løsning er sjælden, men ikke desto mindre er den 100% sikker. Man kan derfor ikke risikere at miste sine penge. LEJKA opbevarer altid en del af det indbetalte depositum kontant, og den del, der er investeret, er dækket af en garanti igennem Nordea A/S. Det betyder, at alle kan få deres depositum udbetalt, når de ønsker det, uden nogen risiko.

 

Er LEJKA både for udlejer og lejer?

LEJKA ER både for udlejer og lejer!

LEJKA er en platform, der hjælper både udlejer og lejer i lejeforholdet. Vi er derfor en neutral platform, der gør det nemmere for alle involverede parter. Med vores ydelser og digitale værktøjer skaber vi et fundament for et stabilt, trygt og jurdisk korrekt lejeforhold.  Vores mission er at sørge for at alt bliver gjort ordentligt, så udlejer og lejer kan undgå problemer. Dermed vil vi sørge for, at der ender færre dyre og lange sager i huslejenævnet. Med vores platform forhindrer vi problemerne i at opstå og udvikle sig.

Der er ingen som ønsker problemer i deres lejeforhold. Derfor er vores vision at bygge bro mellem udlejer og lejer. Lige fra indflytning til fraflytning sørger vi for at hjælpe begge parter, på en gennemsigtig og retfærdig måde. Allerede ved at forbinde udlejer og lejer med en digital lejekontrakt, sørger vi for fundamentet for resten af lejeforholdet. Desuden kan vi hjælpe med lejekontrakt, ligesom vi kan hjælpe jer med jeres indflytningsrapport, indflytningssyn, huslejeadministration, istandsættelse, fraflytning og meget mere.

Beskyttelse af dit despositum

LEJKA beskytter dit depositum og yder juridisk rådgivning hvis der opstår uoverensstemmelser i lejemålet. Vi står for det praktiske i forbindelse med udlejning, og administrerer både udlejer og lejers interesser. Vi sørger for, at alt er i orden således, at du kan bruge tid på det der er vigtigt for dig. 

Tusindvis af sager ender hvert år i huslejenævnet. Vores mission er, at færre sager ender i huslejenævnet. Beskyt dit depositum hos LEJKA, og få den fulde adgang til LEJKAs platform, som gør at du får du den optimale lejekontrakt, mulighed for juridisk rådgivning, huslejeregistrering, konfliktløsning, højere bundfradrag og meget mere.

Hør Peter fortælle meget mere om LEJKA her.

Skærmbillede 2022 01 11 Kl. 10.37.59

Sådan virker det

Over 8.000 brugere på knapt 2 år og vi er kun lige begyndt!

Hos Lejka er vi kommet langt siden vi startede i slutningen af 2020. Vi har endnu mere entusiasme og vores visioner har vokset sig større og større. På snart 2 år har vi været i stand til at hjælpe over 8.000 brugere med at komme nemmere og problemfrit ind i boligmarkedet. Dog er vi langt fra færdige! Vi arbejder for at Lejka bliver den nye standard indenfor lejeforhold, ikke kun i Danmark, men forhåbentligt også i andre dele af EU. 

Selvom vi vokser og har forhåbninger om at udvide til nye territorier, så glemmer vi ikke de visioner og værdier vi havde da vi startede. Nemlig at skabe et trygt forhold mellem lejer og udlejer og dermed skabe en tryggere og mindre stressfuld hverdag for alle.  

Hvis du har brug for mere tryghed angående dine boligforhold så kontakt os på: 70 70 74 66

Følg os på de sociale medier!

LEJKA er til stede på din yndlingsplatform! Så hop ind og følg os for spændende, lærerigt og hyggeligt content.

Coverbillede Følg Os På De Sociale Medier

Hvorfor hedder vi LEJKA?

LEJKA er sammensat af ordene “leje” og “kan”

LEJKA KAN nemlig hjælpe dig med dit LEJEforhold!

Vi bygger bro mellem udlejer og lejer. Målsætningen med LEJKA er at gøre det simpelt og ligetil for både lejer og udlejer. Vi vil gøre dit lejeforhold lejende let, med vores mange smarte, digitale ydelser og værktøjer. Vi har skabt en digital platform, med alt som du har brug for. Så slipper du for at sætte dig ind i Lejeloven og bruge lang tid på administrative opgaver i forbindelse med din lejeaftale. Fokuser i stedet på, at være en god udlejer eller en god lejer - uden bekymringer!

LEJKA kan bygge bro i alle typer lejeaftaler og i alle typer lejemål. Uanset om det er i et fremlejeforhold, en tidsbegrænset lejeaftale eller en ubegrænset lejeaftale.

LEJE (6)