Hvad er LEJKA?

LEJKA bygger bro mellem udlejer og lejer med en digital platform, der sørger for alt i lejeforholdet, blandt andet digital lejekontrakt, indflytningsrapport, huslejebetalinger, juridisk hjælp og meget mere.

Hvert år ender flere end 5.000 sager i Huslejenævnet, kun halvdelen af alle lejeforhold får lavet en indflytningsrapport, og 40 procent af lejeforhold oplever juridiske tvister. Derudover stjæler lejeadministration sikkert en god del af din fritid.

Vil du spare tid, penge og bekymringer, er LEJKA det oplagte valg for dig - og så er det gratis!

Thumbnail

Hvordan kan det være gratis?

Alle LEJKAs ydelser er 100 procent gratis, når du beskytter depositummet hos os i lejeperioden.

Vi investerer en del af beløbet, og resten opbevares sikkert på en konto hos Nordea Bank.

Dermed kan vi skabe det økonomiske grundlag for at tilbyde en platform, som er gratis for dig.

Hvordan er depositummet sikret?

Vi garanterer, at ingen brugere risikerer at miste deres penge.

LEJKA opbevarer altid en del af det indbetalte depositum kontant, og den del, der er investeret, er dækket af en garanti igennem Nordea A/S. Det betyder, at alle kan få deres depositum udbetalt, når de ønsker det, uden nogen risiko.

Er LEJKA både for udlejer og lejer?

LEJKA ER både for udlejer og lejer!

LEJKA er en platform, der hjælper både udlejer og lejer i lejeforholdet. Vi er derfor en neutral platform, der gør det nemmere for alle involverede parter. Vores mission er at sørge for at alt bliver gjort ordentligt, og der derfor ender færre sager i huslejenævnet.

Hvorfor hedder vi LEJKA?

Vi har flere grunde til at hedde LEJKA.

LEJKA er sammensat af ordene “leje” og “kan”, da vi bygger bro mellem udlejer og lejer, og kan hjælpe dig med dit lejeforhold. Målsætningen med LEJKA er, at gøre det simpelt og ligetil for både lejer eller udlejer. Vi har derfor skabt denne teknologiske udlejningsplatform, så du ikke skal bruge din tid på administrative opgaver i forbindelse med dit lejemål. Så kort sagt er LEJKA din personlige udlejningsassistent. 

Lejka IP12

Er du ikke helt sikker?

Indtast dine oplysninger, og vi ringer til dig med mere information om LEJKA - helt uforpligtende.