Gratis løsning - Beskyttelse af depositum

Oplev LEJKA's Gratis Løsning og få adgang til en verden af værktøjer!
Vores unikke tilgang giver dig frihed og tryghed. 
Når du vælger LEJKA's gratis løsning, sikrer vi dit depositum på en konto hos Nordea A/S i hele lejeperioden.

Det bedste? Du får dit depositum tilbage så snart lejeperioden afsluttes. Vi ønsker dog at depositum skal være på mindst 25.000 kr. Dette sikrer, at du undgår eventuelle gebyrer trukket fra dit indbetalte depositum når lejemålet afsluttes.

Vi forstår også, at lejeforhold kan variere. Vi har dog en minimumsperiode på 12 måneder. Hvis ikke dette kan imødekommes, vil der blive tillagt et samlet gebyr der svarer til 89 kr om måned, for de resterende måneder.

Hos LEJKA ønsker vi at gøre lejeoplevelsen så problemfri som muligt. Vælg vores Gratis Løsning i dag, og oplev en ny standard for leje og tryghed!

Abonnement - 89 kr. 

Optimér din lejeoplevelse med LEJKA's abonnementsfordele!
For 89 kr. om måneden, som kan deles mellem lejer og udlejer, får du adgang til alle LEJKA's værktøjer.

Her kræver LEJKA ikke at holde depositum. Dog er der en fast bindingsperiode på 12 måneder. Slutter lejemålet tidligere end de 12 måneder, vil der blivet opkrævet et samlet gebyr for de resterende måneder.

Det vil sige at du kan få alle vores ydelser for en samlet pris af 1068 kr. Dette svarer til prisen på et 12-måneders abonnementsmedlemskab, og du vil have ubegrænset adgang til alle vores ydelser i den periode, du selv vælger.

Enkeltydelser

Hvis den gratis eller abonnementsbaserede løsning ikke er det, du søger, så giver vi dig mulighed for at udforske vores udvalg af værdifulde værktøjer og ydelser. Priserne for enkeltydelserne kan ses på listen nedenfor.

Enkeltydelser og priser - når man ikke er bruger

Løbende juridisk rådgivning - 49 kr.

For 49 kr. om måneden kan du få et abonnement der giver adgang til løbende juridisk rådgivning under hele din abonnementsperiode.

Dette abonnement har en bindingsperiode på 12 måneder og er tilgængeligt, hvis du allerede bruger vores depositumsløsning eller abonnementspakke til 89 kr./måneden. Hvis du ønsker at opsige abonnementet tidligere, vil du alligevel blive opkrævet for de resterende måneder af bindingsperioden.

Med dette tilvalg vil du spare 312 kr., hvis du benytter servicen mindst én gang.

Den juridiske rådgivning som vi yder til vores brugere med dette abonnement er i relation til lejeforholdet mellem den pågældende udlejer og lejer. Dette omfatter rådgivning om lejekontrakter, depositum og forudbetalt leje, ind- og fraflytningsrapporter og meget mere indenfor lejeretten. Hvis du har brug for juridisk rådgivning uden for dette område, tilbyder vi også 30 minutters juridisk rådgivning til en pris af 900 kr.

Den juridiske rådgivning foregår udelukkende telefonisk og ikke skriftligt.

Trygheden ved at bruge LEJKA gratis løsning

Hos LEJKA stræber vi efter at levere en lejeoplevelse ud over det sædvanlige – en oplevelse, der er karakteriseret ved sikkerhed, gennemsigtighed og pålidelighed.

Vores kerneværdi ligger i at beskytte vores lejeres depositum på den mest effektive og ansvarlige måde.

Vi forstår udmærket de frustrationer, der kan opstå, når lejere står over for udfordringen med at få deres depositum tilbage efter et afsluttet lejemål.
Derfor benytter vi os af Nordea A/S, hvor depositum vil blive holdt på en sikret konto gennem hele lejeperioden.

Ved afslutningen af din lejeperiode kan du være sikker på, at hele dit depositum vil blive udbetalt til dig uden unødvendige forsinkelser eller uforudsete komplikationer.

Vi er dedikerede til at levere en problemfri lejeoplevelse, hvor din komfort og sikkerhed er vores højeste prioritet.
Vi hjælper dig igennem hele processen og tilbyder diverse værktøjer såsom digital lejekontrakt, konfliktløsning, husleje registrering mm. Du kan læs meget mere om de forskellige værktøjer vi tilbyder på hjemmesiden.