Vores samarbejdspartnere

LEJKA samarbejder med myndigheder og førende bank- og advokatvirksomheder, for at sikre den bedste og tryggeste service for vores kunder. 

Det er helt afgørende, at du kan føle dig tryg, når du beskytter dit depositum hos LEJKA. Vi er godkendt af Finanstilsynet som uvildige og uafhængige økonomiske rådgivere samt boligkreditformidlere. Det betyder bl.a. at vi er behørigt ansvarsforsikret, at ledelsen er godkendt og at der er forretningsgange på alle vigtige områder.
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab er en af Danmarks største advokatvirksomheder med over 500 jurister og sagsbehandlere. Virksomheden har eksisteret i over 147 år og rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen til både nationale og internationale organisationer, myndigheder og virksomheder. Selskabet har afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Shanghai.

Nordea er en ledende finanskoncern og en af de førende banker i Europa. Nordea tilbyder en komplet vifte af bankydelser og råder over aktiver på 554,8 mia. euro. Banken er til stede i 19 lande og er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi. Nordea er en af de få europæiske banker med en AA-rating og er noteret på børserne i København, Stockholm og Helsinki.

Andre samarbejdspartnere

Vi ønsker at hjælpe dig hele vejen rundt i dit lejeforhold. Derfor har vi indgået nogle samarbejdsaftaler med virksomheder vi ved vil gå den ekstra meter, for at yde den bedste service i deres fag.