Vores samarbejdspartnere

LEJKA samarbejder med myndigheder og førende bank- og advokatvirksomheder, for at sikre den bedste og tryggeste service for vores kunder. 

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab er en af Danmarks største advokatvirksomheder med over 500 jurister og sagsbehandlere. Virksomheden har eksisteret i over 147 år og rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen til både nationale og internationale organisationer, myndigheder og virksomheder. Selskabet har afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Shanghai.

Nordea er en ledende finanskoncern og en af de førende banker i Europa. Nordea tilbyder en komplet vifte af bankydelser og råder over aktiver på 554,8 mia. euro. Banken er til stede i 19 lande og er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi. Nordea er en af de få europæiske banker med en AA-rating og er noteret på børserne i København, Stockholm og Helsinki.
Det er en stor ære for os at kunne fortælle at LEJKA er blevet optaget på Microsoft for Startups, der har til formål at hjælpe startups med at udvikle og skalerer deres virksomhed i samarbejde med Microsoft. Programmets giver os adgang til ydelser såsom op til $150K i Azure Credits, Productivity & dev tools, Mentorship, Partner offers m.m. Vi er spændte på at se hvordan forholdet med Microsoft kommer til at udvikle sig!

Andre samarbejdspartnere

Vi ønsker at hjælpe dig hele vejen rundt i dit lejeforhold. Derfor har vi indgået nogle samarbejdsaftaler med virksomheder vi ved vil gå den ekstra meter, for at yde den bedste service i deres fag. 

 

                          

 

              

 

          

 

     Homie logo                                            

       Nem-Ejendomsmægler