Oscar 2 (Left) Shadow

LEJKA har priser der passer alle lejeforhold

Da LEJKA skal være for alle, er der forskellige muligheder

90% af LEJKAs brugere foretrækker en gratis komplet konto. Dermed vælger de at beskytte depositum hos LEJKA i lejeperioden. Det giver adgang til alle services gratis, men der er også andre muligheder.

Man kan nemlig også vælge vores abonnement på 89 kr. om måneden, hvis man ikke ønsker at LEJKA opbevarer depositum i lejeperioden, inden det selvfølgelig tilbagebetales. Læs meget mere om de to løsninger lige herunder.

Enkeltydelser og priser - når man ikke er bruger

Udklip

Hvorfor er LEJKA den rette løsning?

Alle LEJKAs ydelser er gratis med Komplet konto, fordi LEJKA beskytter depositum og forudbetalt husleje. En del af beløbet investeres og skaber dermed økonomisk grundlag for vores gratis platform. De indbetalte midler, i form af depositum og forudbetalt leje, står på en sikret konto hos Nordea A/S. Dermed er pengene altid klar til udbetaling, når en lejeaftale slutter eller på et tidligere tidspunkt. 

Hør hvorfor Sofie og Mathilde synes, at LEJKA er den rette løsning for dem! De vil gerne spare tid, og have hjælp.

Thumbnail Gglk

Vi gennemgår din lejekontrakt!

Hos LEJKA er vi stolte af, at mere end 5.000 har udfyldt og underskrevet en gratis lejekontrakt. Vi oplever udlejere og lejere finder vores løsning lejende let, uanset om de bruger vores lejekontrakt som en ubegrænset lejekontrakt, en tidsbegrænset lejekontrakt eller en fremlejekontrakt. 

Det har aldrig været nemmere at forene udlejere og lejere, nemt, sikkert og digitalt. Det ved vi, at I sætter pris på. Vores gratis lejekontrakt er vores mest populære værktøj, og det forstår vi godt! Det er også derfor vi går så meget op i at give jer mere end bare en lejekontrakt skabelon. I stedet giver vi jer råd og vejledning fra advokater og juridiske eksperter hele vejen igennem - grundigt, sikkert og helt gratis.

Tryk på videoen og hør mere fra Jacob!

OPRET KONTO

Vi er vilde med vores brugere!