Oscar 2 (Left) Shadow

LEJKA har priser der passer alle lejeforhold

Da LEJKA skal være for alle er der forskellige muligheder

Næsten alle LEJKAs brugere foretrækker en gratis komplet konto og beskytter dermed depositum og eventuelt forudbetalt leje igennem LEJKA. Det giver adgang til alle services gratis, men der er også andre muligheder.

Enkeltydelser og priser

Skærmbillede 2022 01 11 164349

Hør hvorfor, at Sofie og Mathilde synes, at LEJKA er den rette løsning for netop dem. Kompleksitet angående lejeforhold, og tidsbesparelse er nogle af grundene til, at de har valgt at benytte sig af LEJKAs service.

Alle LEJKAs ydelser er gratis med Komplet konto, fordi LEJKA i lejeperioden beskytter depositum og forudbetalt husleje. En del af beløbet investeres og skaber dermed økonomisk grundlag for vores gratis platform. Depositummet mv. er sikret via en garanti. Dermed er pengene altid klar til udbetaling, når lejeforholdet slutter eller på et tidligere tidspunkt. De indbetalte midler står på en sikret konto hos Nordea A/S, og LEJKA er godkendt af Finanstilsynet.

Opret en gratis konto allerede i dag og få adgang til alle værktøjerne. Du er også meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon 7070 7466, hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du vil vide mere om fordelene ved at bruge LEJKA. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du ikke helt sikker?

Indtast dine oplysninger, og vi ringer til dig med mere information om LEJKA - helt uforpligtende.

Vi er vilde med vores brugere!