Ledige stillinger

Skriveglad praktikant

Er du glad for ord og kan lide at skrive. Ønsker du et lærerigt og projektorienteret forløb med mulighed for alt det ansvar, som du har lyst til? Vil du gerne udvikle dig selv og lære? Så er du den person vi leder efter!

Jan og Mia

Har du lyst til at blive en del af fremtidens arbejdsplads inden for lejeforhold? Vi tilbyder en praktikplads i en hurtigt voksende virksomhed, hvor du får rig mulighed for alt det ansvar, som du kan bære.

LEJKA er en gratis platform med en vision om at gøre boligleje nemt, sikkert og problemfrit. Hos LEJKA hjælper vi lejere og udlejere af boliger med en sikker, korrekt og enkel behandling i lejeforholdet. Vores mål er at gøre udlejning så sikkert og gennemskueligt, at risikoen for problemer minimeres. 

Dine opgaver

  • Skrive artikler, nyhedsbreve og hjemmesiden 
  • Presse: Pitch til aviser, medier, TV og radioprogrammer 
  • Researchanalyse og 
  • Andre opgaver, som du har lyst til at prøve. Det kunne være markedsføring og SoMe.

Vi forventer, at du besidder gode kommunikations- og skrivekundskaber på dansk og er åbensindet, seriøs og klar på at lære en masse.

Det er ikke et krav, at du skal kunne alt endnu - men vi har en klar forventning om, at du har et ønske om at dygtiggøre dig og har mod på at føre dine idéer ud i livet. Kendskab til lejeret vil være en fordel, men er ikke en forudsætning.

Vi tilbyder

  • Gode muligheder for faglig udvikling og sparring 
  • Mulighed for at arbejde i et fleksibelt og selvstændigt arbejdsmiljø i en virksomhed, som ikke lever af konflikter - men af at løse dem. Vi løfter i flok og arbejder ud fra en forudsætning om gensidig tillid og respekt.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset stadie i uddannelsen.

Interesseret?

For yderligere oplysninger skriv på info@lejka.dk eller på tlf. 70 70 74 66.

Send dit cv og din ansøgning til info@lejka.dk.