Vi hjælper med at udrede trådene

Få gratis mægling fra vores juridiske eksperter

Der kan desværre opstå konflikter i jeres lejeforhold. Men med vores gratis konfliktløsning bliver de nemt og hurtigt løst.

Skulle der opstå uenighed om tilbagebetaling af depositum, står vores eksperter klar til at hjælpe jer. Vi træffer en hurtig, saglig og uvildig afgørelse på baggrund af den tilgængelige dokumentation vi får fra både udlejer og lejer - og når I bruger LEJKA, er vores konfliktløsning og mægling helt gratis.

Tilmeld dig i dag og få adgang til alle fordelene.

Opret gratis konto
Jan

LEJKA samarbejder med BlivEnige.dk

Vibe Arp-Hansen, konfliktmægler og mediator

Bliv Enige og Vibe Arp-Hansen tilbyder effektiv og fokuseret konfliktmægling/mediation med henblik på at hjælpe lejer og udlejer med en tilfredsstillende løsning for begge parter, og vi er glade for at kunne tilbyde dette til alle vores brugere.

Med samarbejde fra et professionelt bureau, er du sikker på en retfærdig konfliktløsning. Det er vigtigt, hvis man vil afslutte et lejeforhold på god fod, og undgå konflikter. 

Undgå det sammen med LEJKA og Bliv Enige!

Konfliktløsning er gratis for dig, som bruger LEJKA.

Besøg Bliv Enige
Vibe (Left) Shadow

Gratis, retfærdig konfliktløsning

Se Simon fortælle om din mulighed for gratis konfliktløsning.

Vi gennemgår jeres sag grundigt, og sørger for, at der bliver træffet en upartisk afgørelse, på et juridisk sagligt grundlag, og indenfor nyeste retspraksis. Vi sørger for at vores konfliktløsning bliver retfærdig, så du kan få ro i sindet. 

Vil du sikre dig muligheden for gratis konfliktløsning i dit lejeforhold? Så opret dig som bruger i dag!

Som bruger får du også adgang til vores mange andre gratis værktøjer og ydelser. Herunder, digital lejekontrakt, indflytningsrapport, fraflytningsrapport, huslejeregistrering, højere bundfradrag, juridisk rådgivning og meget mere.

OPRET KONTO
Skærmbillede 2022 03 21 125335

Hvorfor vælge konfliktløsning?

Konflikter en del af livet, og opstår fordi at mennesker har forskellige opfattelser af deres omgivelser. Konfliktmægling, der også kaldes mediation, går ud på, at I gennem et struktureret mæglingsforløb og med bistand fra en konfliktmægler, finder en løsning på jeres konflikt.

Mediationen der anvendes går ud på, at I som udlejer og lejer i konflikten vil være i centrum, mens vores opgave bliver at hjælpe, vejlede og guide jer mod en løsning som er retfærdig.

Så slipper i for at lade Huslejenævnet træffe en afgørelse. En sag i Huslejenævnet kan tage lang tid, i nogle tilfælde op mod 2 år - Hos LEJKA tilbyder vi en afgørelse på 30 dage.  

Opret gratis konto
31,3 Uden Baggrund
Udklip (1)

Undgå konflikten

Alle lejeforhold bør få hjælp til deres lejekontrakt.

Hør Jacob fortælle om hvordan vi kan hjælpe dig!

Med LEJKAs gratis hjælp til lejekontrakt, kan I undgå konflikten i at komme. Vi kender alle de vigtige elementer og faldgrupper i din lejekontrakt, og kan sikrer dig at den bliver 100% korrekt. Vi kan både hjælpe med fremlejekontrakt, tidsbegrænset lejekontrakt og ubegrænset lejekontrakt.

Fejl i lejekontrakt er nemlig skyld i størstedelen af konflikter mellem udlejer og lejer. Fejlene kan skabe problemer ved fraflytning, især når depositum skal fordeles.

Se vores gratis digitale lejekontrakt, og læs mere her.

Vi er vilde med vores brugere!

Anmeldelser fra Trustpilot