Samarbejdspartnere

LEJKA ApS samarbejder med myndigheder og førende bank- og advokatvirksomheder.

Vores samarbejdspartnere omfatter blandt andre:

Finanstilsynet

Det er helt afgørende, at du kan føle dig tryg, når du beskytter dit depositum hos LEJKA. Vi er godkendt af Finanstilsynet som uvildige og uafhængige økonomiske rådgivere samt boligkreditformidlere. Det betyder bl.a. at vi er behørigt ansvarsforsikret, at ledelsen er godkendt og at der er forretningsgange på alle vigtige områder. Læs mere i Finanstilsynets virksomhedsregister.


Bech-Bruun

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab er en af Danmarks største advokatvirksomheder med over 500 jurister og sagsbehandlere. Virksomheden har eksisteret i over 147 år og rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen til både nationale og internationale organisationer, myndigheder og virksomheder. Selskabet har afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Shanghai.


Nordea

Nordea er en ledende finanskoncern og en af de førende banker i Europa. Nordea tilbyder en komplet vifte af bankydelser og råder over aktiver på 554,8 mia. euro. Banken er til stede i 19 lande og er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi. Nordea er en af de få europæiske banker med en AA-rating og er noteret på børserne i København, Stockholm og Helsinki.