Rådgivning til udlejere

Gratis juridisk rådgivning til LEJKAs brugere

Hvad må jeg skrive ind i lejekontrakten? Er det tilladt at lade huslejen stige? Hvad skal der ske, før jeg må opsige en lejer? Må jeg bruge en del af depositummet på renovering? Det kan være en jungle at finde rundt i reglerne om boligudlejning, og det kan blive en kostbar affære at fare vild i paragrafferne. Hos LEJKA tilbyder vi juridisk rådgivning om dit individuelle lejeforhold - helt gratis.

Rådgivning2

Vi lever i en tid, hvor næsten alt kan googles - også lejeforhold. Nettet flyder over med information om lejekontrakter, regler og paragraffer, og det kan være en sand jungle at finde rundt i. Min erfaring som advokat er, at mange udlejere desværre farer vild.

Derfor har vi hos LEJKA besluttet at tilbyde professionel, juridisk rådgivning - helt gratis. Advokatbistand er ellers ikke noget, der normalt forbindes med ord som "gratis", men vi er heller ikke normale! Vi bygger bro mellem udlejer og lejer, og vores vision er gøre boligudlejning til en fornøjelse - ikke en byrde. Som bruger af LEJKA kan du derfor altid kontakte os og få hjælp til dit lejeforhold.

Vores juridiske team yder rådgivning om alle aspekter af lejeret, både hvad angår privatbolig og erhverv. Vi har stor ekspertise inden for bl.a. udarbejdelse og gennemgang af lejekontrakter, og vi hjælper dig hele vejen, så du undgår dyre fejl og dumme faldgruber.

Se eksempler fra vores brugere her:

Området er præget af mange formelle regler om bl.a. tidsfrister, varsler og formuleringer. Og man skal ikke træde meget ved siden af, før en hel lejekontrakt kan blive kendt ugyldig. Det kan ende med at blive en særdeles kostbar affære, hvis man som udlejer bliver trukket i Huslejenævnet. Taber man som udlejer en sag dér, koster det et gebyr på 6.000 kr. - næsten en tredobling siden 2019.

Ud over den generelle juridiske rådgivning yder vi også gratis konfliktlløsning, hvis der - mod forventning - skulle opstå uenighed mellem udlejer og lejer om depositum ved fraflytning. Også hér er der tid og penge at spare. Behandling af en sag i Huslejenævnet kan tage op til et år og kan løbe op i mange tusinde kroner. Vi gør det gratis og garanterer en uvildig afgørelse på højst 30 dage.

Hos LEJKA kan du bl.a. få juridisk hjælp til:

 • Lejekontrakt
 • Depositum og forudbetalt leje
 • Regulering af huslejen
 • Husorden
 • Misligholdelse
 • Ind- og fraflytningsrapporter
 • Fraflytningssager
 • Vilkår om tidsbegrænsning
 • Bindingsperioder
 • Ophævelse af lejemål
 • ... og meget mere

Er du bruger af LEJKA, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi ser på sagen og vejleder dig om, hvordan du griber tingene an - uanset om det handler om lejekontrakt, fraflytning, husleje, depositum eller andet. I vores artikelarkiv kan du muligvis finde svar på dit spørgsmål, men lad aldrig tvivlen råde - kontakt os!

Skriv til info@lejka.dk eller ring på tlf. 70 70 74 66.

Yderligere anmeldelser fra Trustpilot:

Vi er super glade for at vi kan hjælpe vores brugere med alle deres spørgsmål!